Diensten


Unique Massage biedt een verscheidenheid aan therapieen en verzorgende massages zoals:

Warme Bamboo Massage!

Oorspronkelijk uit Azië en populair in het Holland. Deze nieuwe therapie is geweldig om te hebben als u diepweefselwerk wilt. Het laat je ontspannen en energiek voelen en met het gevoel dat je spieren zijn gestrekt, verwarmd en langwerpig.

Chocolade Therapie

Over de hele wereld introduceert de nieuwste huidverzorging – Chocolade Therapie behandelingen! Van rustgevende chocolade massages en body wraps tot verrukkelijke chocolade gezichtsbehandelingen en verfrissende chocolade body scrubs, is chocolade plotseling overal. Met behulp van cacao-gebaseerde crèmes, lotions en oliën, kunt u nu kiezen om uw chocoladerecht zonder de calorieën te krijgen.

Thai Herbal Massage

Als u op zoek bent naar iets speciaals of een beetje anders dan uw gebruikelijke aromatherapie massage dan Thai Herb Massage is voor u.Hot Stone Massage

Zodra de stenen op je lichaam zijn geplaatst, begrijpt u waarom een verwarmde massage zo subliem is. Naarmate de stenen om je lichaam glijden en de stress en pijn verlichten, wordt een niveau van ontspanning bereikt die zeer verslavend wordt!

Body Scrub

Een body scrub is een populaire lichaamsbehandeling die in principe een gezichtsbehandeling is voor het lichaam: het exfoliates en hydrateert uw huid, waardoor het glad en zacht wordt. Een lichaamsschrobben wordt gedaan met een schuurmiddel – meestal zeezout of suiker – gemengd met een soort massageolie en een aromatische, zoals essentiële oliën.

Diep Weefsel Massage

Diepweefselmassage therapie is vergelijkbaar met Zweedse massage, maar de dieper druk is gunstig bij het vrijgeven van chronische spierspanning. De nadruk ligt op de diepste lagen spierweefsel, pezen en fascia (de beschermende laag die spieren, botten en gewrichten omringt).Cellulitis behandeling

De aanwezigheid van cellulitis is een esthetisch onaanvaardbaar cosmetisch probleem voor de meeste post-adolescente vrouwen. Het wordt grotendeels waargenomen in de gluteal-fermoral regio’s met zijn ‘oranje-schil’ of ‘cottage cheese’ verschijning. Het is niet specifiek voor overgewicht vrouwen, hoewel verhoogde adipogeniciteit de aandoening zal verergeren.

Slimming Massage

Een afslankmassage maakt gebruik van een high-end massageapparaat dat het vetafgifteproces reageert om gelokaliseerd vet te elimineren, wat resulteert in een betere figuur die steviger en jonger is.

Quiro Sport Massage

Sport massage therapie is gericht op atleten van alle soorten, van wereldklasse professionals tot weekend joggers. De details van de sportmassagechniek zijn specifiek voor de sport van de atleet. Focus op gebieden van het lichaam dat overgebruikt en benadrukt worden door herhalende en vaak agressieve bewegingen.